אינטליטק תציג מערכות בלתי מאוישות חדשניות בכנס UVID 2025 בתל אביב
החברה תחשוף קו פלטפורמות רב-משימתיות וחסכוניות, לצד שיתופי פעולה עם חברות בינלאומיות בתחום הרחפנים והאינטגרציה הביטחונית
חברת אינטליטק הנדסה (IntelliTECH Engineering) הישראלית, הפועלת בתחומי הפיתוח, התכנון והאינטגרציה של מערכות בלתי מאוישות ופתרונות נגד רחפנים (Anti-Drone), צפויה להציג שורה של חידושים טכנולוגיים במסגרת כנס UVID 2025. האירוע יתקיים ב-26 בנובמבר באקספו תל אביב, וישמש במה לחשיפת הפתרונות המתקדמים ביותר בתחום הכטב”מים והרחפנים הביטחוניים.
על פי דיווח של החברה, אינטליטק תציג בכנס את קו הפלטפורמות החדש שלה, המיועד לשימוש דו-תכליתי – הן כמטרות אוויריות לאימוני יירוט ולפיתוח מערכות נגד כטב”מים (Counter-UAS), והן כרחפני סיור ותקיפה לטווחים קצרים ובינוניים. הפלטפורמות מאופיינות בעלות תפעול נמוכה, אמינות גבוהה ומודולריות מלאה, מה שמאפשר התאמה מהירה ומדויקת לדרישות הלקוח.
ירון קוריאט, מנכ”ל ובעלים שותף של אינטליטק, מסר כי “אינטליטק הצליחה למצב את עצמה כ-Solution House מוביל בתחום ה-Anti-Drone. החוזקה שלנו נובעת מהשילוב הסינרגטי עם לקוחותינו – גופי ביטחון, תעשייה ו-OEMים – המאפשר לנו לפתח ולספק פתרונות חדשניים ופורצי דרך, הניצבים בחזית הטכנולוגיה. אנו גאים להציג ב-UVID 2025 מערכות שפותחו מתוך הבנה עמוקה של צורכי השטח והאתגרים המבצעיים.”
בביתן של אינטליטק תשתתף גם חברת FIXAR הלטבית, אותה מייצגת אינטליטק בישראל. FIXAR תציג את דגמי FIXAR 007 ו-FIXAR 025 – כלי טיס אוטונומיים המיועדים למשימות מעבר לקו הראייה (BVLOS) ולאפליקציות ביטחוניות ותעשייתיות מגוונות. לצד זאת, תציג חברת DefendEYE, הפועלת בשיתוף עם אינטליטק, את רחפן ה-ISR שלה שמיועד למשימות Drone-as-First-Responder, וכן את קו מנועי EuroMotors Brushless עבור רחפנים וכטב”מים.
ההשתתפות הנרחבת של אינטליטק ושותפותיה בכנס מדגישה את מעמדה של החברה כשחקן בולט בזירה הביטחונית והטכנולוגית, וממחישה את החשיבות הגוברת של פתרונות בלתי מאוישים בהתמודדות עם אתגרי הביטחון המודרניים.