החודש זה קורה - פרסום רשימת 10 הסטארט-אפים המבטיחים בדיפנס-טק לשנת 2025

הגשת המועמדויות היא עד סוף השבוע הראשון של חודש מרץ, ולאחריו תתכנס ועדת השיפוט

החודש זה קורה - פרסום רשימת 10 הסטארט-אפים המבטיחים בדיפנס-טק לשנת 2025

קרדיט: רותם מי-טל

בסוף חודש זה, במהלך שבוע החדשנות בתל אביב ואירועי SPARKS, תוצג ותפורסם רשימת 10 הסטארט-אפים המבטיחים בעולמות הביטחון, HLS, טכנולוגיה דו-שימושית ו-Aerospace מטעם רובל חדשנות ואתר ישראל דיפנס. יזמים וסטארט-אפים ביטחוניים יכולים עדיין להגיש מועמדות לרשימה.  

תחרות 10 הסטארט-אפים המבטיחים בעולמות הביטחון, HLS, טכנולוגיה דו-שימושית ו-Aerospace, בהובלת היזם הטכנולוגי-ביטחוני רותם מי-טל, מנכ"ל חברת רובל חדשנות ואתר ישראל דיפנס. התחרות מיועדת לחשוף את החברות החדשניות ביותר בתחום הדיפנס-טק ובאקוסיסטם הביטחוני והצבאי, ולספק להן חשיפה משמעותית למנהיגי התעשייה, מערכת הביטחון, התאגידים הביטחוניים המובילים, משקיעים וקרנות הון סיכון אשר מנגישות השקעות בדיפנס.  

הגשת המועמדויות היא עד סוף השבוע הראשון של חודש מרץ, ולאחריו תתכנס ועדת השיפוט, המורכבת מבכירים בענף, ותקבע את רשימת 10 הסטארט-אפים המבטיחים בדיפנס לשנת 2025, בהתבסס על קריטריונים של חדשנות, רלוונטיות ואפשרות השפעה על השוק בכלל ועל מערכת הביטחון בפרט.  

כהרגלו, רותם מי-טל מעניק טיפ חשוב למועמדים: "כשאתם מגישים את המועמדות של הסטארט-אפ שלכם, שאפו לתת דוגמה לאימפקט ולהשפעה של הפתרון שלכם על המשתמשים המבצעיים ועל התחום עצמו. ציינו דוגמה להיקף ההשפעה של הפתרון הטכנולוגי ולחיסכון במשאבים או למקסום ושיפור היכולת המבצעית שהפתרון מביא לתחום."  

ניתן להגיש מועמדות באתר התחרות ולהוסיף מכתב המלצה מבכיר או בכירה באקוסיסטם, בתעשייה או באקדמיה.  

img
פרשנות | כוח צבאי משמעותי של נאט״ו יכול להקטין הסתברות למלחמה גרעינית באירופה
דעה | אופציה צבאית ישראלית תוכל לרסן את איראן 
קבוצת SQLink רוכשת את ZIGIT הישראלית
קבוצת SQLink רוכשת את ZIGIT הישראלית