עמיר רפפורט

מבכירי הפרשנים הצבאיים בישראל. הבעלים של חברת "ארומדיה ישראל בע"מ", המייסד והעורך ראשי של המגזין IsraelDefense. שימש בעבר ככתב הצבאי של העיתון "ידיעות אחרונות" וכפרשן צבאי ב"מעריב". בעל תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת בן-גוריון, וחוקר צה"ל ומערכת הביטחון במרכז בגין סאדאת (בס"א) למחקרים אסטרטגיים באוניברסיטת בר-אילן. ממגישי התכנית "רצועת הביטחון" בגלי צה"ל. כתב את הספר "אש על כוחותינו" אודות מלחמת לבנון השנייה.

הלחץ הכבד ביותר שלא להתפטר מופעל על רונן בר מתוך שורות השב"כ עצמו, בטענה כי אחד מיעדיו המרכזיים של השירות הוא "שמירה על הדמוקרטיה"

עמיר רפפורט |

לפי מקורות, בפגישתם הראשונה של הרמטכ"ל עם שר הביטחון הם סיכמו על סיום תפקידו בתוך חודשיים-שלושה, ונתניהו וכ"ץ נערכים למנות במקומו את מנכ"ל משרד הביטחון המכהן

עמיר רפפורט |

ריאיון מרתק עם הקתמ"ר, תא"ל יאיר נתנס, על לקחי "חרבות ברזל", ההשפעות של התמשכות המלחמה, הגדלת החיל, מערכי הטילים והכטב"מים, וההיערכות לקראת קליטת תומ"ת ה"רועם": "חיל התותחנים יהפוך לגלגלי"

עמיר רפפורט |

בדרך להפסקת אש בצפון אפשר כבר לקבוע: את המערכה מול חיזבאללה הפעם ניצחנו, אבל בלחימה מול חמאס אנחנו עדיין צריכים דרך

עמיר רפפורט |

במהלך כנס Cybertech Europe 2024, עמיר רפפורט, המייסד של כנס סייברטק, פגש את גיל שויד, מנכ”ל ומייסד שותף של צ’ק פוינט, לשיחה על עתיד הסייבר

עמיר רפפורט |

על רקע חיסול נסראללה והתרחבות המערכה בלבנון, חמש סיבות לאופטימיות ביטחונית זהירה לקראת תשפ"ה

עמיר רפפורט |

האם החזרנו את ההרתעה? מדוע צריך להמשיך את המומנטום כדי לפרק את חיזבאללה? ולמה זה דווקא הזמן להפסקת אש? ומי בת הברית הבינלאומית שמפתיעה לטובה יותר מכל המדינות? שאלות שעל הפרק, אחרי השבועיים המוצלחים ביותר של מערכת הביטחון מזה שנים רבות

עמיר רפפורט |