עמיר רפפורט
מבכירי הפרשנים הצבאיים בישראל. הבעלים של חברת "ארומדיה ישראל בע"מ", המייסד של המגזין IsraelDefense. שימש בעבר ככתב הצבאי של העיתון "ידיעות אחרונות" וכפרשן צבאי ב"מעריב". בעל תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת בן-גוריון, וחוקר צה"ל ומערכת הביטחון במרכז בגין סאדאת (בס"א) למחקרים אסטרטגיים באוניברסיטת בר-אילן. ממגישי התכנית "רצועת הביטחון" בגלי צה"ל. כתב את הספר "אש על כוחותינו" אודות מלחמת לבנון השנייה.
המערכת מתאפיינת בעבירות גבוהה מאוד מעל לכל מכשול ובסוללה המתאימה לזמן פעילות ממושך
המערכות הוצגו במסגרת הסלון האווירי בסינגפור המתקיים בימים אלו
האם לישראל יש אופציה צבאית לעצור את הגרעין האיראני? ומהם הקלפים שעדיין נותרו בידי איראן, בזמן שמרבית תשומת הלב שלנו נתונה ללחימה בעזה ולמשבר הפוליטי?
הגרוע מכל קרה מבחינת שירות הביטחון הכללי: הארגון שבמשך עשרות שנים נהנה מתקשורת מלטפת, מצא את עצמו בלב ויכוח פוליטי
הלחץ הכבד ביותר שלא להתפטר מופעל על רונן בר מתוך שורות השב"כ עצמו, בטענה כי אחד מיעדיו המרכזיים של השירות הוא "שמירה על הדמוקרטיה"
לפי מקורות, בפגישתם הראשונה של הרמטכ"ל עם שר הביטחון הם סיכמו על סיום תפקידו בתוך חודשיים-שלושה, ונתניהו וכ"ץ נערכים למנות במקומו את מנכ"ל משרד הביטחון המכהן
ריאיון מרתק עם הקתמ"ר, תא"ל יאיר נתנס, על לקחי "חרבות ברזל", ההשפעות של התמשכות המלחמה, הגדלת החיל, מערכי הטילים והכטב"מים, וההיערכות לקראת קליטת תומ"ת ה"רועם": "חיל התותחנים יהפוך לגלגלי"
בדרך להפסקת אש בצפון אפשר כבר לקבוע: את המערכה מול חיזבאללה הפעם ניצחנו, אבל בלחימה מול חמאס אנחנו עדיין צריכים דרך